top of page

Dòna'ls un cop de mà

Ancla 1

Santo Domingo és la capital de la República Dominicana, i la primera ciutat fundada per europeus a Amèrica: fou fundada el 1496 per Bartolomé Colom a la riba oriental del riu Ozama, i posteriorment traslladada el 1502 per Nicolás de Ovando a la zona que ocupa en l'actualitat, a la riba occidental del mateix riu. És una ciutat cosmopolita, carregada d'un profund passat històric associat a la conquesta del continent americà.

Localitzada al sud-est de la Hispaniola, illa que la República Dominicana comparteix amb Haití, és banyada per les ones i les brises del mar Carib, cosa que fa d'aquesta ciutat ser posseïdora d'un clima dinàmic i agradable, excel·lent per a activitats a l'aire lliure. La Zona Colonial de Santo Domingo, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, inclou les edificacions més antigues bastides pels espanyols al Nou Món.

Avui en dia, Santo Domingo és la metròpoli més important de la República Dominicana, i és la ciutat més poblada del Carib seguida de l'Havana.

Limita al sud amb el Mar Carib, a l'est amb la ciutat de Santo Domingo Este, a l'oest amb Santo Domingo Oeste i al nord amb Santo Domingo Norte, entre totes formen el Gran Santo Domingo.

Què fem?

Ancla 2

COLABORA

Ancla 3
bottom of page