top of page

En què consisteix el tractament de carilles dentals?

Updated: Nov 20, 2019

Una de les solucions d'estètica més demandades actualment per corregir dents fracturades, tacades, desalineades, desgastades, desiguals o amb separació anormal és el tractament de carilles dentals.


Recordem que aquest tractament estètic consisteix en la col·locació de làmines realitzades a mida per a fixar-se en la part més externa de les dents anteriors, proporcionant un aspecte natural i atractiu. El material d'aquestes làmines pot ser de porcellana i composite, però quins són els avantatges d'aquestes carilles dentals. Descobrim-les:


Avantatges de carilles de porcellana:


1. Corregeix múltiples defectes. Les carilles de porcellana poden millorar la forma, la mida i l'alineament de les dents, millorar el color, tancar diastemes, etc. Altres motius d'indicació són el somriure alta, els dents curtes, desgastats o fracturats.


2. Estètica molt elevada. La ceràmica emprada permet una transmissió òptima de la llum. El seu color sembla natural i és estable a llarg termini ja que no s'altera per cap circumstància mentre no es fracturi.


3. Preparació dentària molt conservadora. És una tècnica mínimament invasiva que conservi la substància dental. Les carilles són molt menys propenses a afectar el nervi dins de la dent.


4. Enforteix les dents i retorna funcionalitat. Ajuden a enfortir les dents fracturats i restaurar la funció normal. S'usen per a corregir deficiències oclusals o per restablir una guia correcta durant moviments masticatoris. Les carilles poden ser utilitzades per restaurar dentició desgastada causada per bruxisme com a part d'una rehabilitació bucal completa.


5. Augment de l'autoestima. Una bonica somriure és molt important en el dia a dia de qualsevol persona. I no només per sentir-nos físicament més atractius, sinó perquè somriure amb seguretat i confiança ens ajuda a millorar la nostra autoestima i qualitat de vida.


6. Poc temps de recuperació. Les carilles es fixen fermament a les dents, de manera que es pot reprendre el funcionament normal gairebé immediatament.


7. Resistència a la tinció. La porcellana resisteix les taques clàssiques del cafè, el te, el tabac i les begudes no alcohòliques. La superfície setinada no permet la incrustació de tincions, en no presentar microporositat. Aquest glacejat permet el manteniment de la brillantor superficial durant tot el temps de vida de les facetes. A més, no es necessita un manteniment addicional - res a part d'un bon raspallat i el fil dental cada dia.


8. Biocompatibilitat local i general. De tots els materials de recobriment dental que posseïm, la ceràmica és juntament amb l'or, el que menys reaccions biològiques desencadena. A més, la seva superfície llisa no reté placa.


9. Resistència a l'atac químic. Diferents substàncies químiques, com àcids (cítric i altres), dissolvents (alcohol), medicacions (antibiòtics) i cosmètics (col·lutoris) poden produir alteracions tant en l'esmalt dentari com en les facetes de compòsit. No obstant això, les carilles de porcellana són inalterables davant d'aquestes agressions.


A Clínica Dental Tàrrega-Guissona tenim l'exclusivitat de les Carilles de Composite by Smile To Go.


Demana la teva cita sense compromís. Recorda que no fem pagar: els diagnòstics, planificacions, estudis i visites.


TÀRREGA: 973 31 32 94

GUISSONA: 973 55 11 14

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page